Όταν... αποχωρίζεται η μάνα από την κόρη!

Σκληρά εργαζομενες μητέρες αποδεικνύονται οι πρωταγωνίστριες της αγαπημένης μας σειράς «Grey’s Anatomy», ο 6ος κύκλος της οποίας προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό «ΙnStyle» η Katherine Heigl (Ιζι Στήβενς) δήλωσε οτι η 20 μηνών κορούλα της, που υιοθετησε μαζί με το σύζυγό της, Josh Kelly, έχει μεγαλη αδυναμια στον πατέρα της, επειδη η ίδια, πολύ σύντομα μετα την υιοθεσία, επέστρεψε στη δουλεια της και ετσι διεθετε πολυ λιγοτερο χρονο για εκεινη, απ’ όσο θα ηθελε και χρειαζόταν.

Η μικρή Naleigh έμαθε να λεει «μπαμπά» ως πρώτη της λέξη και από εκεινη τη στιγμη και μετα, όποιον αγαπα τον φωνάζει «μπαμπά».

«Στην αρχή», δηλωνει η Heigl, «είχα ανάμικτα συναισθήματα για το αν επρεπε να την αφήσω και να επιστρέψω στη δουλειά ή οχι. Τελικά, για αυτον το λόγο, άργησα να δεθώ μαζί της. Ομως, τωρα πλέον, έχω αποφασίσει να εργάζομαι μόνο τρεις μήνες τον χρόνο αντί για εννέα, και η σχεση μητέρας-κόρης εχει βελτιωθεί πολύ»... «Οταν, μαλιστα, την πρωτοάκουσα να φωναζει «μαμά», ήταν σαν να την ακούω να λέει: «Δόξα τω Θεώ, είσαι εδώ!» , δηλώνει ευτυχής η Καθριν Χέιλ.

Όμως, και η 40χρονη Ellen Pompeo (Μέρεντιθ Γκρεϊ) δεν αισθάνεται ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο, μιας και χρειάστηκε – λόγω των γυρισμάτων του "Grey’s Anatomy” - να επιστρέψει στη δουλειά της τέσσερις εβδομάδες μετά τον τοκετό, αφήνοντας, αρκετές ώρες της ημέρας χωρίς τη μαμά της, την κόρη της Stella, που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια.

Μάλιστα, η …Μέρεντιθ Γκρέι δηλωσε πως, οσες φορες ηταν πολύ αγχωμενη με τα γυρισματα της ιατρικης σειρας, ηθελε απεγνωσμένα να τρέξει στο σπιτι και να αγκαλιάσει την κόρη της!